6. 5. 2013

Mad Lib Madness

Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina v prostředí Shopping Izzy´s Curiosities

Učitel: Izabelkophee Resident (USA)

Studenti: Nimeth, Eman,Lyra,Zeynep,Yigit, Mustafa58,Volkann, Furkan, hasan,Nese, Maria (Evropa, Asie, Střední  Amerika)

 

 Na tuto hodinu jsem byla velmi zvědavá, protože se na ní běžně kvůli času nedostanu.

Podtitul zněl Nouns and the Library.

Izzy opět nezklamala, protože v rámci úvodního seznámení, jsme dostali za úkol představit naše oblíbené podstatné jméno. Někdo zvolil jméno své matky a někdo třeba svou oblíbenou činnost.

Po tomto kolečku jsme byli rozděleni do dvou skupin, byli vybráni dva dobrovolní vedoucí, tak jsme se stala nedobrovolná Dobrovolná vedoucí týmu, a v rámci týmu jsme dostali za úkol sepsat 15 neobvyklých podstatných jmen. Naší skupině se díky mým počtářským schopnostem podařilo dát dohromady 16 slov.

Začínala jsem se obávat, že budeme muset tato slova spojit do příběhu. Naštěstí to byla Izzy, která nám ukázala, jak zapracovala našich 15 + 15 slov + 10 představovacích podstatných jmen do příběhu. Bylo to velmi zajímavé a obdivuji Izzy, jak dokázala tato podstatná jména spojit do nějakého logického celku. Podívejte se na to.

Slovní zásoba:

Proper nouns

quizzically

 

 

 

The Library

 

Today, Mike and his Yigit are going to the Eman. Mike wants to find a Sabah to read. His congratulations wants to use amagic mirror there.

 

When they get to the carpet, Mike finds a holiday about story. He also finds a situation with summer about a friendly April. Finally, he finds a violet about a fuel cell who lives in the production without avatar or lifeline. He puts the box on the frontsnake and waits for his murder.

 

Mike's blackhole sits at one of the parallel universes in the cactus. She checks her wrapping and looks at mathmatics of duct tape on the chocolate. Then she reads a space on a reversal.

 

Mike's energy leaves the monkey and walks over to Mike, holding something out for him. Mike looks at her quizzically. It takes him a fossil fuel to recognize what she is holding. “I got that country for us to watch tonight," says Mike's ship. “Are you ready to leave?”

 

"Sure," Mike says, now holding the turbine out in front of him. He reads the wind while walking back to the raw materials. He puts his danger and the party on the schizophrenia  to check out. A hoax stands behind the exquisite corpse holding an city. "How long can we keep them?" Mike asks her.

 

"Three weeks," says the kidnapping.

 

"Cool," says Mike.

 

 

                                                                                                 Marie
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat