8. 6. 2013

Fashion in English City!



Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab


Tento článek bude trochu odlišný od těch ostatních. Chtěla bych v něm představit módu, kterou najdete v English City. To, co je podle mého názoru na nakupování v EC nejlepší je to, že vše co si koupíte, tak koupíte zadarmo. Největší výhoda proti skutečnémuJ. A dále také to, že se můžete během několika vteřin stát úplně jiným člověkem… Jak? To se dozvíte nížeJ.

Existuje několik základní obchodů, které je třeba znát: Periwinkles, The Spa a Tina Toshi – to jsou ty nejdůležitější. Dále ale také je Banana Fashion, Sports Shop, English Outfitters a Westcoast Apparel. Ty první tři jsou obecně neoblíbenější a asi i nejlepší.

Periwinkles patří lektorce jménem Donatella, která zde má mnoho hodin na téma nakupování a jsou zde většinou její výtvory. The Spa je takový první krok, kde je několik základních vzhledů avatarů, které si můžete koupit kompletní, nachází se zde hned několik typů vlasů, které si také kupujete (zadarmoJ) a k tomu ještě make-up. Tina Toshi je studentka, která je na tvoření oblečení velmi nadaná a její oblečení má rád snad úplně každý. Mimo jiné je i velice milá!:).

Zbylé obchody už jsou spíše takové alternativní možnosti, ale samozřejmě se zde nachází také hezké kousky oblečení.

Několik ukázek pro inspiraci, aneb jak se kompletně změnit během pár chvil.











Ukázky obchodů:
Periwinkles


 The New Spa




 Tina Toshi Designes




Žádné komentáře:

Okomentovat