8. 6. 2013

Představení



Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina Composition Corner

Učitel: Izzy Kophee (US – Colorado)

Studenti: Celal, Hasan, Melis, Nimet (Asia, Europe]

Dnešní „psací“ hodina byla o představení se v písemné formě. Nejdříve jsme si řekli, kde bychom se mohli představovat písemně.
When do you need to introduce yourself in writing? - resumé, social networks, profiles, year books, company registries, …
A už nám všem bylo jasné, co bude naším úkolem. Měli jsme o sobě napsat nějaké představení, předem si stanovit, jestli bude profesionální nebo osobní a kam bychom takové představení poslali. Izzy nám poslala svůj krátký životopis, který byl spíše osobní a mohl by se uplatnit na nějakém profilu třeba na sociálních sítích. Tím nás asi všechny inspirovala, že jsme psali také takový podobný typ. Nikomu se do těch profesionální moc nechtěloJ.
Dostali jsme asi 8 minut na to, abychom naše představení napsali, a potom ve zbytku hodiny jsme poslali naši notecard s textem ostatním a četli ho nahlas. Myslím, že všechny byly velice zdařilé a většina z nich i vtipných. Protože bych neměla zveřejňovat práce ostatních, i když si myslím, že mnoho z nich bylo lepších, než moje, tak sem na ukázku přidávám svůj text.
Použila jsem ho do svého profilu přímo v English CityJ.

Hello! My name in Tereza, 17 years old student living in the Czech Republic. In general I like sport, books, traveling to other cities and countries and I adore music, really. I've been playing the piano for 10 years and when you would see me on a street I would have probably headphones on my ears. About 6 months ago, I fell in love. Fell in love with English City, beutiful places which are there and with other people. So you can guess that my biggest love is English. I speak English at school, in English city, sometimes with my mother (:D), I read books in English, watch films and serials in English, ...Sometimes I think I was born in a wrong country:). The last thing about me is, that I like getting know new people, talk with them and have fun. So, feel free to text me and be my friend:). With love, Tereza <3

Žádné komentáře:

Okomentovat