22. 4. 2013

Oblíbená místa v EC



Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina „Saturday Stroll“

Učitel: Izzy Kophee (USA – Colorado)

Studenti: Jeong, Anatoly, bahadir, cansu, David, enes, Fatih, fra, Tin tin, yldz (Asia, Europe)



Další kousek z oblíbených hodin „Saturday Stroll“ je za mnou. Tentokrát s podnázvem: „The Most Magical Place in English City“. Jak už podnázev napovídá, volili jsme to nejmagičtější, nejkouzelnější, neoblíbenější, nejvíc uklidňující a prostě pro nás to nejlepší místo v English City. Volba to byla těžká, přesto jsme dali dohromady pět míst, která máme nejraději – Greendale, Poetry Garden, Welcome Area, Library a Air Port. Po tom, co každý řekl svůj názor, jsme sečetli hlasy a nejvíce hlasů získala Weclome Area. Asi proto, že vám tam vždy pomůžou s jakýmkoli problémem, takže jsou tak trochu kouzelníciJ.




A jak by se tahle událost mohla jmenovat „Stroll“, kdybychom jen seděli u Izzy v obýváku? To by nešlo, takže jsme se rozhodli WA navštívit. Ale protože jsme chtěli něco speciálního, tak všichni ze skupiny obdrželi létající koberce! Takže jsme si tam doletěliJ.



Byla jsem ráda, že jsem „neřídila“, protože to prý chce hodně cviku, než se to opravdu neučíte. Nic méně jsme přistáli na střeše WA, seskočili na balkón a potom sešli rovnou do haly. Chvíli jsme si povídali s lidmi, kteří tam teď čekali na všechny studenty nebo učitele s jakýmkoli problémem, aby jim poskytli technickou podporu.




Na úplný konec, abychom se trochu rozproudili, tak jsme si zatančili! Tentokrát na písničku od MC Hammer – Can’t touch this!

Žádné komentáře:

Okomentovat