20. 4. 2013

A Pier




Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina Saturday Stroll

Učitel: Izzy Kophee (US – Colorado)

Studenti: Tereza, Keita, burak, Volkann, Bereket, Bonili, Fatima, Tina, Amber, Shuuuriye, Andrey (Asia, South America, Europe)



Pokud nevíto, co slovo pier znamená, možná bude nejlepší, ukázat pár obrázků. https://www.google.cz/search?q=pier&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=y7xoUY_5L8nFqQGVlYGQBg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1107&bih=733&redir_esc=&ei=rmVpUeO0FY22Pbq-gKgC#imgrc=_ . Teď už ví asi každý, jedná se o molo, ale ne o to přehlídkové, ale o klasické molo do moře či oceánu. A o tom také byla naše hodina. Netušila jsem, jak moc se dá o molech vyprávět. Ale začněme pěkně popořadě. V prvních asi dvaceti minutách jsme dělali naše klasické „kolečko“. Měli jsme říci své jméno, zemi, něco o nás, když jsme chtěli a jestli jsme někdy takové molo viděli na vlastní oči nebo jsme mohli říci cokoli, co o molech víme.


Také jsme zmínili to, že na těchto molech obvykle bývá nějaká zábava. Můžou zde být stánky s občerstvením, restaurace, zábavní parky, nebo ruská kola – Ferris Wheels.



Než jsme se vystřídali všichni a řekli své zážitky a zkušenosti, tak byla půlka hodiny skoro pryč, tak jsme šli našim avatarům trochu provětrat tělíčkaJ. Jak název hodiny „Saturday Stroll“ napovídá, tak se vždy chodí na procházku, jenže molo je od Izzyna domu docela daleko. Takže proč naše avatary neprovětrat pořádně a nezalétat si?:) V English city je to nejrychlejší dopravní prostředek a ještě ke všemu je to zábava. Když jsme doletěli k našemu molu, tak jsme si chvíli povídali a pak jsme nastoupili na jednu loď, která zde kotvila. Prozkoumali jsme každou její píď a Izzy se jí dokonce podařilo řídit! Takže jsme jeli na takový malý výlet lodí po zdejším mořiJ.




Žádné komentáře:

Okomentovat