13. 4. 2013

PAX


Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina s nadpřirozenou tématikou

Učitel: Izzy Kophee (USA)

Studenti: Josh, Mikhail, Gladys, Leslie, Lyra, Annamarcela, Juan (Europe, Asia)



„Rumors about Professor Pax“. Je vážně těžké nejít na hodinu s tímhle názvem! Musela jsem ji navštívit, protože to s mojí oblíbenou učitelkou Izzy a zároveň o mojí oblíbené učitelce Epax. Jak už název události napovídá, řešili jsme takovou záhadu o Epax. Donattela prý říkala Izzy, že si myslí, že Pax není z naší planety. Kdo zná Pax, tak ví, jak je bláznivá a ztřeštěná, ale takovým správným způsobe, ale že by byla mimozemšťanka? Nikdy mě to nenapadlo. 



„It's hard to put your finger on it.“
And we had to be sneaky!
Jednoznačně nám nezbylo nic jiného, než to vypátrat. Protože Izzy a Pax spolu bydlí, nebylo tak těžké se k nim do domu dostat, stačilo se jen teleportovat a potom se vypořádat se zámkem k jejímu „doupěti“. Jiným slovem se snad její pokoj nazvat nedá. Vše bylo zvláštní a vypadalo tak nějak staře a zatuchle.




To ovšem nebylo to nejzajímavější na tom všem. Pár minut jsme jen pátrali po pokoji a snažili se něco najít, a taky našli! Zvláštní židle uprostřed pokoje. Tak proč si na ni nezkusit sednou, že? Ale pozor! Když si na tuto židli sednete, tak buď dostanete záchvat a začnete se celý klepat, a nebo, v tom horším případě, se vám neuvěřitelně prodlouží krk! It’s beyond science. Obraz nad barem. Zkuste se ho dotknout a ozvou se nejen velice podivné a strašidelné zvuky, ale ještě k tomu se začne všechno z něj pohybovat. Každý musí uznat, že je trošku zvláštní, když vám nad hlavou létá tygří hlava a několik mečů. A to nejlepší nakonec! Když jsme šli dozadu za bar, hádejte, co jsme tam našli! Mimozemské miminko! Není jisté, jestli Pax je, nebo není mimozemšťanka, každopádně tohle je velice divné.




Nakonec jsme pomáhali vymyslet Izzy, jestli se má chovat jinak, nebo se jí na to zeptat.
If your friend was an alien, would you act differently?
Uprostřed diskuze do svého pokoje nečekaně vtrhla Pax. Nějak jsme naší návštěvu „ukecali“ a ona alespoň pomohla Tracy a Joshovi vyléčit jejich dlouhé krkyJ. Ale nikdo nebyl dost statečný zeptat se jí, co mají znamenat všechny ty divné věci tam.
Tak co myslíte vy?...

Žádné komentáře:

Okomentovat