19. 5. 2013

Curious




Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab

Konverzační hodina v prostorách vulkánu

Učitel: Lowri Mills (US)

Studenti: Eren, Adib, Doruk, Juan, Mimi, Moumin, Tina, Volkann (Asia, Europe)


Hned v prvních pár minutách dnešní hodiny jsem bojovala s technickými problémy, ale naštěstí se to po chvíli zlepšilo a já se mohla připojit k ostatním. Jako první jsme si všichni měli vzít některý z obleků, které byly vyobrazeny na stěnách.





Když jsme všichni měli svůj oblek, tak nám konečně Lowri naznačila, o čem bude dnešní hodina. Ale jen tím, že se zeptala
What are you curious about?
Naše názory se dost lišily – hudba, knihy, počítače, fotografování, malování, …
Pak se nás Lowri zeptala, jestli nás zajímají záhady, všichni jsme souhlasně odpověděli, že ano. A ona pro nás dnes jednu měla!

Zvolili jsme netradiční, a pro mě nový, způsob přepravy. Všichni jsme se „zavěsili“ do neviditelného kruhu kolem lektorky a ta nás nějakým záhadnným způsobem hromadně přemístila bez teleportování.





Po přemístění jsme se ocitli na vážně divném a strašidelném místě. Po chvíli jsme odhalili, že se nacházíme přímo uvnitř sopky. Na strašidelné atmosféře přidávaly kolem nás postavené lebky, které dávaly celému místu nádech tajemna. Připomínalo mi to tu nějaké okultní místo a to také proto, že tu byla klec a pod ní veliká díra dolů.



Po chvíli se jeden statečný z nás rozhodl, že se pro ostatní obětuje a dobrovolně vleze do klece a nechá se spustit dolů po laně. Bohužel, to byla jeho osudná chyba. Nikdy jsme ho už nikdo neviděli…



Žádné komentáře:

Okomentovat