14. 3. 2013

Artefakty


Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab
Konverzační hodina
Učitelka:  Izabel Kophee (USA)
Studenti: Tereza, Megii, Vedat, Zein (Czech Republic, Turkey, Kazakhstan)


Je pěkné potkat na hodině jiného Čecha a mluvit s ním anglicky. Megii je druhá studentka z ČR, se kterou jsem měla společnou hodinu, ale jsem si jistá, že jich bude mnohem více, akorát v jiných levlech angličtiny. Doufám, že ji budu potkávat častěji, protože je velice milá.


Naší náplní hodiny bylo, povídat si o různých artefaktech, ať už v celosvětovém měřítku nebo těch u naší země. Nejdříve jsme si jen říkali některé, které nás napadli a potom jsme to šli prozkoumat sami. Teleportovali jsme se na místo, kde byly různé památky z různých zemí světa. Protože jeden náš student byl z Turecka, měli jsme možnost si vyslechnout původ symbolů a i se dozvědět něco více o jejich lázních.


Další student byl z Kazachstánu, to byla další země, u které jsme se pozastavili a vysvětlili si některé její symboly. Já a Magii jsme hledali místo, kde by bylo i něco o České republice, sami se podívejte, co jsme našli! Ale Izzy slíbila, že dá vědět jedné lektorce, která má tohle na starosti a rozhodně s tím něco uděláme!:)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat